Hoofdmenu

Welzijnskwartier

Callaoweg 1
Katwijk

Hulp nodig?
Telefoon: 071 403 33 23

Sitemap
Hoofdcontent

We mogen weer

We mogen weer

De afgelopen maanden hebben we met z'n allen veel thuis- en stilgezeten. Scholen waren lang dicht, sportparken waren gesloten en zorgcentra mochten geen bezoek ontvangen. De 1,5-meter samenleving hakte erin. We vreesden voor een zomer in de achtertuin of op het balkon. Maar ondertussen zijn de maatregelen versoepeld. Voor Welzijnskwartier reden om samen met vele partners toch een heel mooi zomerprogramma neer te zetten.

Meer dan 70 leuke activiteiten

We hebben ruim 70 activiteiten voor jong en oud. Voor jezelf, voor vriendengroepen en gezinnen. Voor durfals en rustzoekers. Van Panna-voetbal en 3x3 basketbal tot Dauwtrappen in de duinen en openlucht-bingo met leuke prijsjes. En uiteraard veel knutselactiviteiten en spellen op het water.

Zomers Palet

Voor veel senioren is het Zomers Palet de afgelopen jaren een begrip geworden. Het Zomers Palet biedt senioren in Katwijk in juli en augustus normaal gesproken een scala aan activiteiten gericht op ontspanning, beweging en cultuur. Je begrijpt dat het Zomers Palet in de bekende uitgebreide vorm dit jaar niet door kan gaan vanwege alle coronamaatregelen. Gelukkig kunnen senioren via Zomer in Katwijk nog steeds leuke dingen doen. Zo organiseren we diverse beweegactiviteiten in wooncentra, familiebingo's in parken, recreatieve fietstochten en historische wandelingen.

Download het programma (let op: dit programma wordt de komende weken nog verder uitgebreid op deze site.